ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλκε – Μπάγερν: Δύσκολη αποστολή για τους “Βασιλικούς Μπλε”

Γήπεδο: Veltins-Arena (62.271)

Διαιτητής: Γκρέφε

Σήμερα στις 21:30, η Σάλκε υποδέχεται την Μπάγερν για την 2η αγωνιστική του Γερμανικού πρωταθλήματος.

Σάλκε: Ξεκίνησε με το “αριστερό” τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, δεχόμενη την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Αίσθηση προκάλεσαν οι τελευταιες μεταγραφικές προσθήκες, τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, με τους Σταμπούλι από την Τότεναμ και Κονοπλιάνκα ως δανεικό από την Σεβίλλη. Σήμερα πέρα από την πολύ δυνατή Μπάγερν που θα αντιμετωπίσει,θα βρει απέναντι της και το αρνητικό σερί που τρέχει απέναντι στους Βαυαρούς, τους οποίους δεν έχουν κερδίσει τα προηγούμενα 12 παιχνίδια. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Εκτός θα παραμείνουν οι Γκίφερ (Τ, 0/0), Κόκε (Α,0/0), Ουτσίντα (Α, 0/0) και Αβντιγιαϊ (Μ 0/0).

Μπάγερν: Με <<σπασμενα>> τα φρένα από την προηγούμενη σεζόν, συνεχίζει η Μπάγερν που διέλυσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Βερντερ Βρέμης με 6-0. Λεβαντόφσκι (χατ-τρικ), Αλόνσο, Λάμ, Ριμπερί ήταν οι σκόρερ του αγώνα. Ο τεχνικός της Μπάγερν, Αντσελοτι,δεν θα έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση τους Μπάντστουμπερ (Α), Μπόατενγκ (Α), Κομάν (Μ) και Ρόμπεν (Μ).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Σάλκε: (4-2-3-1): Φέρμαν – Καϊσάρα, Νάλντο, Χέβεντες, Μπάμπα – Γκάις, Μπέρταλεμπ – Εμπόλο, Μάιερ, Τσούπο Μότινγκ – Χούντελαρ.

Μπάγερν: 4-1-4-1): Νόιερ – Λαμ, Χούμελς, Μαρτίνεζ, Αλάμπα – Αλόνσο – Κίμιχ, Μούελερ, Ριμπερί, Τιάγκο – Λεβαντόφσκι.

ΕΚΤΙΜΣΗ:

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν, με το διπλό να δίνεται σε χαμηλές αποδόσεις. Για το λόγο αυτό θα αναζητήσουμε τα τέρματα στον αγώνα, επιλέγοντας το 4+ τερμάτων στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.35. Επιπλέον, όσον αφορά το ακριβές σκορ της αναμέτρησης, ένα πιθανό σκορ είναι το 3-1 υπέρ της Μπάγερν σε απόδοση 10.00, με το ποντάρισμα μας να συμπεριλαμβάνει και το σκορ αυτό.

Κωνσταντίνος Μαχαιρίδης

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top