ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις επιλογές με υψηλές αποδόσεις

Αλκμαάρ – Φέγενορντ (13:15): Και οι δύο ομάδες φέτος δείχνουν σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξουν θέσεις μέσα στη τετράδα. Αμφότεροι στις πρώτες 4 αγωνιστικές έχουν 3 over 3.5, γεγονός που μαρτυρά τη δυναμική τους. Επίσης, τα τελευταία 4 χρόνια με γηπεδούχο την Άλκμααρ έχουμε τα εξής αποτελέσματα: 1-4, 4-2, 0-4, 0-4. Οπότε πάμε στο over 3.5 του 2.20 στην stoiximan.

Μπόχουμ – Ίνγκολσταντ (14:30): Οι γηπεδούχοι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράματα. Έχουν μόλις μία ήττα κόντρα στην Κολωνία, αλλά από κει και έπειτα έχει δείξει μεγάλη σοβαρότητα. Χάνει με δυσκολία και ειδικά εντός έδρας μπορεί να νικήσει κάθε ομάδα. Μέτρια έχει ξεκινήσει η Ίνγκολσταντ, που παρουσιάζεται χειρότερη από πέρυσι, αλλά παραμένει σκληρό καρύδι. Όπως και να χει εμπιστεύομαι την Μπόχουμ και πάω στον άσσο του 2.50 στην stoiximan. Πέρυσι έληξε 2-0!

Ναντ – Ρεμς (16:00): Πόσο μα πόσο άτυχη είναι η Ναντ; Έχει άριστη παρουσία, αλλά έχει μόλις 4 βαθμούς. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, έχει την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, μετά φυσικά την ΠΣΖ. Την τελευταία πενταετία δεν έχει χάσει από την Ρεμς, που έρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Με λίγη τύχη παραπάνω για μας, αλλά και για την Ναντ, ο άσσος του 2.25 στην stoiximan θα επιβεβαιωθεί.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top