Champions League

Όλο το στοιχηματικό βάρος στη ρεβάνς της Ρεάλ με την Παρί

Η μεγάλη ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται απόψε στον πιο επιβλητικό ναό του ποδοσφαίρου, το θρυλικό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης που υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος θα παίξει κανονικά, παρά το γεγονός ότι ένα μαρκάρισμα που δέχθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας από τον Γκέιγ τρόμαξε τους φίλους της Παρί και έθεσε τη συμμετοχή του σε προσωρινή αμφιβολία. Ο Εμπαπέ ήταν εκείνος που καθόρισε το πρώτο ματς με δικό του γκολ (1-0) και η Ρεάλ με την θετική παράδοση κόντρα σε γαλλικές ομάδες φιλοδοξεί να ανατρέψει την κατάσταση. Εξαιρετικό ενδιαφέρον και από μόνο του, το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στο Μπερναμπέου με άλλη φανέλα από της Μπαρτσελόνα.

Ο Κάρλο Αντσελότι έγινε δέκτης αρνητικής κριτικής στον πρώτο αγώνα καθώς η αμυντική προσέγγιση της ομάδας στο παιχνίδι ήταν ένας κόντρα ρόλος για τη Ρεάλ η οποία νίκησε το Σαββατοκύριακο με 4-1 την Σοσιεδάδ και αποσπάστηκε στο +8 στο πρωτάθλημα. Η Παρί Σεν Ζερμέν από την άλλη, είχε 2 εκτός έδρας ήττες και μια εντός έδρας νίκη στα παιχνίδια που μεσολάβησαν, έχοντας στρέψει εμφανώς την προσοχή της στον αποψινό αγώνα. Η Ρέαλ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στην έδρα της από γαλλική ομάδα με 11 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ τα 3 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στον όμιλο ήταν στο εύρος των 2-3 γκολ. Συνολικά στα τελευταία 11 παιχνίδια στο UCL έχει 8 που είναι Goal/Goal και Over. Πέντε νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες είναι ο απολογισμός της Παρί επί ισπανικού εδάφους, ενώ ο Κιλιάν Εμπαμπέ έχει σκοράρει στα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια με την Παρί.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΡΕΑΛ: Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Νάτσο, Αλάμπα – Μόντριτς, Βαλβέρδε, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους. ΠΣΖ: Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες – Ντανίλο, Βεράτι, Γκέιγ – Μέσι, Μ’Μπαπέ, Νεϊμάρ

 

Δημοφιλή

To Top