ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυάδα από την Ισπανία

Αν και υπάρχουν πολλές επιλογές εμείς θα πάμε στην Ισπανία για να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε μια δυάδα που μπορεί να μας στείλει στο ταμείο

Η Ειμπάρ έχει ουσιαστικά πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία και αχνοβλέπει  την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Οπλο της είναι το  «Ιπουρούα» η Εϊμπαρ, εκεί όπου μετρά 6-4-1 στα 11 τελευταία της ματς για το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο βρίσκεται μία ανάσα από την οκτάδα μετά το 3-0 επί της Οσασούνα στη Παμπλόνα.

Η Ατλέτικο έχει μεγαλύτερο κίνητρο, αφού αυτή την στιγμή είναι εκτός της τετράδας του Τσάμπιονς Λιγκ. Νίκησε την Τρίτη με 2-0 στη Λας Πάλμας, αγκαλιάζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Εκτός έδρας η Ατλέτικο έχασε τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα: 1-0 από τη Σεβίλλη, 2-0 από τη Σοσιεδάδ και 3-0 από τη Βιγιαρεάλ. Ενδιάμεσα (27/11), νίκησε 3-0 στην Οσασούνα.

Ο Σιμεόνε ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και πάθος ώστε να ξαναμπουν σε τροχιά τετράδας. Είναι ευκαιρία τώρα που δεν έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να κάνουν μια αντεπίθεση. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα και πάω στο διπλό.

Στα Κανάρια Νησιά τώρα που θεωρώ τοκογλυφικό το 1.55 στον άσο της Λας Πάλμας  επί της Χιχόν. Οσο καλή ομάδα και να είναι. με μόλις μία ήττα στα τελευταία 21 εντός έδρας ματς, και αυτή στο Κύπελλο από την Ατλέτικο, δεν παύει να είναι βαθμολογικά αδιάφορη, ούσα στη δέκατη θέση, και έχοντας την αυτογνωσία ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει ευρωπαϊκή έξοδο.  Θέλει πάντως να διατηρήσει το επί 12 ματς αήττητο της έδρας για το πρωτάθλημα.

Η Σπόρτινγκ τέλειωσε το 2016 στην επικίνδυνη ζώνη και ελπίζει τη νέα χρονιά να γλιτώσει από τον υποβιβασμό.  Βλέπει κάθε ματς σαν τελικό και θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, πριν χάσει (αν χάσει)

Ποιοτικά και αγωνιστικά, η Λας Πάλμας είναι ανώτερη. Αλλά η Σπόρτινγκ Χιχόν «καίγεται» για βαθμούς, θα κλειστεί πίσω και θα περιμένει ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Κλειστό ματς, πιθανά το under σε καλή απόδοση.

ΔΥΑΔΑ
17:15 Ειμπάρ – Ατλέτικο Μ : 2 (1.73)
19:30 Λας Πάλμας – Χιχόν: Under (2.00)

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top