ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Μουντιάλ: Πολωνία – Δανία

Σήμερα στις 21:45, η Πολωνία φιλοξενεί τη Δανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Γήπεδο: Narodowy

Πολωνία: <<Γκέλαραν>> στην πρεμιέρα των ομίλων οι Πολωνοί, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 απέναντι στο Καζακστάν, εκτός έδρας. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκαν 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και εν τέλει δέχτηκαν την ισοφάριση. Απόψε θα αναζητήσουν, πάση θυσία, τη νίκη αφού μια ακόμη πιθανή γκέλα θα αφήσει πίσω τους Πολωνούς. Σε έξι αναμετρήσεις (φιλικές) απέναντι στη Δανία, η Πολωνία μετράει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Αμφίβολος από την αποψινή αναμέτρηση είναι ο αμυντικός Πάζνταν.

Δανία: Με το <<δεξί>> ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η Εθνική ομάδα της Δανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ, επικρατώντας της Αρμενίας με 1-0, εντός έδρας, όντας η μοναδική ομάδα του ομίλου της που πήρε τρεις βαθμούς την πρώτη αγωνιστική. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, πέτυχε ο Έρικσεν στο 17′. Προβληματίσμο παρουσιάζει η Δανία στα εκτός έδρας παιχνίδια (φιλικά και επίσημα) αφού μετράει, μόλις, μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Απόντες θα είναι οι μέσοι Τόμσεν, Βας και Κρον – Ντέλι.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Πολωνία(4-4-2): Φαμπιάνσκι – Πίστσεκ, Γκλίκ, Τσιονέκ, Ρίμπους – Μπλαζικόφσκι, Ζιελίνσκι, Κριχόβιακ, Καπούτσκα – Μίλικ, Λεβαντόφσκι

Δανια(3-4-2-1): Ρόνοφ – Κιαερ, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ – Άνκερσεν, Χόμπιεργκ, Κβιστ, Ντουρμίσι – Έρικσεν, Φίσερ – Γιόργκενσεν

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δύσκολη η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. Η Πολωνία προέρχεται από την ισοπαλία απέναντι στο Καζακστάν και σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Δανία, η οποία θα προσπαθήσει να διευρύνει τα θετικά αποτελέσματα. Πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες και θα επιλέξουμε το <<Χ>> σε απόδοση 3.20.

Κωνσταντίνος Μαχαιρίδης

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top