ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάμπιονς Λιγκ: Γκλάντμπαχ – Μπαρτσελόνα

Σήμερα στις 21:45, η Γκλάνμπαχ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γήπεδο: Borussia – Park
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Γκλάντμπαχ: Κέρδισε το Σάββατο την Ίνγκολσταντ με 2-0, με αποτέλεσμα να φτάσει τους 10 βαθμούς και την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα από το ξεκίνημα του Γερμανικού πρωταθλήματος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, βέβαια, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γι’ αυτήν. Την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, ηττήθηκε στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με 4-0 και σήμερα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, οι ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα είναι λιγόστές. Νέα απουσία αυτή του αμυντικού Στρόμπλ, ενώ εκτός παραμένουν οι Ντομίνγκες (Α), Ντουκουρέ (Α), Ντρμιτς (Ε).

Μπαρτσελόνα: Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-1, οι <<Μπλαουγκράνα>> επιβλήθηκαν της Σπόρτινγκ Χιχόν 5-0, εκτός έδρας, με τον Λιονέλ Μέσσι, μάλιστα, να απουσιάζει. Στην πρεμιέρα των ομίλων, διέλυσαν τη Σέλτικ, με το εντυπωσιακό 7-0 και πραγματοποίησαν ποδαρικό με το δεξί στις φετινές ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ξανά απόντες θα είναι οι Ουμτιτί (Α) και Μέσσι (Ε), με τη θέση του τελευταίου να παίρνει ο Αρντά Τουράν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Γκλάντμπαχ(3-4-1-2): Ζόμερ – Ελβέντι, Κρίστενσεν, Γιάντσκε – Τζόνσον, Νταχούντ, Κράμερ, Βέντ – Στίντλ – Ράφα, Αζάρ

Μπαρτσελόνα(4-3-3): Τερ Στέγκεν – Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ματσεράνο, Άλμπα – Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα – Αρντά Τουράν, Νεϊμάρ, Σουάρες

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ξεκάθαρο φαβορί έχει η αποψινή αναμέτρηση κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Μπαρτσελόνα που δίνεται περίπου σε απόδοση 1.50, όπως και το Over 2.5. Προσωπική μας επιλογή, ώστε να βρούμε μεγαλύτερη απόδοση από τις παραπάνω, θα είναι το Over 3.5.

Κωνσταντίνος Μαχαιρίδης

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή

To Top