bet

Ψάχνει αποτέλεσμα στην Ιταλία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στο Μπέργκαμο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Αταλάντα για τα Playoffs του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι», με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αντιμετωπίζουν την 5η του ιταλικού πρωταθλήματος, Αταλάντα που προέρχεται από τον απαιτητικό αγώνα με τη Γιουβέντους την Κυριακή (1-1). Στο 50% της χωρητικότητας θα είναι το γήπεδο της Αταλάντα που διαχρονικά αποτελεί μια δύσκολη και αρκετά θερμή έδρα. Η Αταλάντα βρέθηκε στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό της από τη Βιγιαρέαλ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Αταλάντα και Ολυμπιακός συναντώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους ενώ οι «Μπεργκαμάσκι» έχουν αντιμετωπίσει άλλη μια φορά με ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον ΟΦΗ τη σεζόν 1987-1988. Είχαν νικήσει 2-0 στο Μπέργκαμο και ηττηθεί 1-0 στο Ηράκλειο. 3 νίκες 1 ισοπαλία και 9 ήττες είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακού επί ιταλικού εδάφους ενώ η Αταλάντα έχει μόλις 2 ήττες στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις, η Αταλάντα έχει 3 συνεχόμενα παιχνίδια στο Goal/Goal ενώ 6/13 γκολ που δέχθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκαν μετά το 75ο λεπτό των αγώνων της. Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να προκριθεί για 3η συνεχόμενη φορά στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και 5η συνολικά στην ιστορία του. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πάνω από 400 επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων για το γκολ/γκολ, το Over/Under, συνδυαστικές επιλογές και χρόνους επίτευξης τερμάτων και άλλων γεγονότων.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο – Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι – Μέλε, Ντε Ρόυν, Κουπμέινερς, Πετσέλα – Πάσαλιτς – Μαλινόφσκι, Μουριέλ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ – Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ – Λαλά, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ρεάμπτσιουκ – Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί.

Δημοφιλή

To Top