ΣΙΓΟΥΡΑΚΙΑ

“Φορτώνεται” ο άσσος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Μπορεί το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στον «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, όμως η 23η αγωνιστική της Super League αρχίζει σήμερα με δύο παιχνίδια.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναιτωλικό και ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ιωνικό, με τις δύο αναμετρήσεις να αρχίζουν στις 7:30.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία δύσκολη εβδομάδα, εν όψει της πρώτης μονομαχίας με την Αταλάντα για το Europa League και πριν στραφεί στην Ευρώπη, ψάχνει μία νίκη στο ντέρμπι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος τραυματίστηκε στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3, με τους Αγκιμπού και Μασούρα στα άκρα της επίθεσης και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

«Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, όταν παίζεις με την ΑΕΚ, πρέπει να αναγνωρίσεις πως θα παίξεις ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής των Ερυθρολεύκων.

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, η ΑΕΚ αναζητεί διέξοδο από την αγωνιστική κρίση της και ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο θα λειτουργούσε ευεργετικά.

Ο Αργύρης Γιαννίκης βιώνει έντονη αμφισβήτηση, αλλά πήρε παράταση ζωής τουλάχιστον μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρχιο Αραούχο συγκεντρώνει ελάχιστες να προλάβει το ντέρμπι, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού και δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή ούτε οι Μάνταλος και Στάνκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ μετράει μία πολύ σημαντική επιστροφή. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί άρχισε προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και πλέον απομένει μόνο ο Νέλσον Ολιβέιρα στο ιατρικό δελτίο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, έχοντας στο μυαλό του και την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ για το Κόνφερενς Λιγκ.

Στον Παναθηναϊκό, σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο ματς με τη Λαμία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει και πάλι τον Κώτσιρα, αλλά όχι και τους τραυματίες Μακέντα και Μαουρίσιο.

Το Τριφύλλι κατέθεσε αίτημα να διεξαχθεί μεσημέρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 7:30. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι δεν θα έχει τοποθετηθεί το νέο στέγαστρο στη Λεωφόρο και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου είναι ελλιπής.

Δημοφιλή

To Top