bet

Σκοράρει συνεχώς ο Αστέρας Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης και Άρης δίνουν σήμερα το απόγευμα έναν κρισιμότατο αγώνα για την παρουσία τους στα πλεϊ οφ που ιδίως για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης έχει χαρακτήρα τελικού. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Άρης είναι εκτός της πρώτης εξάδας έχοντας 33 βαθμούς έναντι 34 που έχει ο ΟΦΗ που βρίσκεται στην 6η θέση. Ο Αστέρας Τρίτπολης είναι στην 5η θέση με παιχνίδι λιγότερο από τον Άρη και έχει 35 βαθμούς. Αμφότεροι οι σημερινοί αντίπαλοι προέρχονται από μεγάλες νίκες μεσοβδόμαδα με τον Άρη να νικά άνετα με 3-0 τον Ατρόμητο στο πρώτο παιχνίδι του Χερμάν Μπούργος και τον Αστέρα να περνά με 2-0 από την έδρα της Λαμίας.

Εξαιρουμένου του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Αστέρας Τρίπολης σκοράρει για 10 συνεχόμενα παιχνίδια εκ των οποίων στα 5 έχει πετύχει από 2 γκολ και πάνω. Σε 5/6 τελευταία παιχνίδια του Άρη, το εύρος των γκολ είναι στα 2-3 ενώ κόντρα στους Αρκάδες έχει μόλις μια ήττα την τελευταία 10ετία με 8 νίκες 2 ισοπαλίες.

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο ,Τασουλής – Μουνάφο, Βαλιέντε – Σόνι,Ριέρα, Σίτο – Μπαράλες. ΑΡΗΣ: Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Σάσα, Ματίγια – Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ιτούρμπε – Καμαρά.

 

Δημοφιλή

To Top