SPORTS

Πρώτη φορά μετά από 47 χρόνια η Μπάγερν τρώει 4 γκολ σε ένα ημίχρονο!

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Η Μπάγερν Μονάχου μετέβη στο Ruhrstadion για να συναντήσει την Μπόχουμ που είχε… διαλύσει στο Allianz Arena με 7-0 και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 4-1, παρότι προηγήθηκε με το γρήγορο γκολ του Λεβαντόφσκι.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν προέβησαν μόνο σε μία εκπληκτική ανατροπή αλλά «έγραψαν» και ιστορία! Γύρισαν το ματς, σκόραραν τέσσερις φορές και έστειλαν άπαντες να αναζητήσουν πότε ήταν η τελευταία φορά, σε επίπεδο Bundesliga, που οι Βαυαροί οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τέσσερα γκολ στις αποσκευές τους!

Αυτή λοιπόν έλαβε χώρα τον προηγούμενο αιώνα και για την ακρίβεια πριν από 47 χρόνια. Στις 22 Νοεμβρίου του 1975 στην σεζόν 75-76, η Μπάγερν ηττήθηκε με 6-0 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ το σκορ του πρώτου μέρους είχε το… 5 μπροστά (5-0)!

Η έκπληξη βεβαίως γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για την 9η τότε Άιντραχτ απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν, με τον Κράμερ που μετέπειτα πέρασε από τον Άρη στον πάγκο της!

Λίγους μήνες αργότερα επικράτησε της Σεντ Ετιέν στο Χάμπντεν Παρκ και πλέον ο διασυρμός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αναβιώνει από την Μπόχουμ!

Δημοφιλή

To Top