bet

Ο ΟΦΗ επιβεβαίωσε τον άσσο με 2 απόδοση

«Ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι οφ έμεινε ο ΟΦΗ, μετά τη νίκη του επί του Βόλου με 2-1 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφτασε στους 32 βαθμούς κι έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στην κατάταξη, αφήνοντας πίσω τους Θεσσαλούς (28β.) που επίσης έχουν ίδιο στόχο.

Ουσιαστικά, οι γηπεδούχοι έθεσαν τις βάσεις της τελικής επικράτησης από το πρώτο ημίχρονο. Ύστερα από ένα 45λεπτο πλούσιο σε φάσεις και ρυθμό, ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια με το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων (2-0), που είχαν πετύχει ο Βούρος στο 19΄ με κεφαλιά σε άστοχη έξοδο του Κλέιμαν και ο Τοράλ στο 33ο λεπτό με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Στο ίδιο διάστημα οι Βολιώτες είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, με αποκορύφωμα το (δεξί) δοκάρι σε σουτ του Φαν Βέερτ στο 30΄, όταν το σκορ ήταν ακόμη 1-0, ενώ πέτυχε να ξαναμπεί στο παιχνίδι νωρίς στην επανάληψη, μειώνοντας στο 51΄ με έξοχη ατομική προσπάθεια και σουτ του Φερνάντες.

Όμως, η αποβολή του Μπαριέντος του 70΄ κατέστρεψε το πλάνο των φιλοξενούμενων, που πίεζαν για την ισοφάριση. Ο ΟΦΗ βγήκε μπροστά, είχε δοκάρι με τον Νέιρα στο 81΄ και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να τελειώσει το ματς στο 86΄, αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Λάμπρου και είχε καταλογιστεί για χέρι του Φεράρι, με το 2-1 να μένει ως το τέλος, αφού στο 90΄+2 ο Επασί απέκρουσε στο τετ α τετ με τον Ροσέρο.

Δημοφιλή

To Top