Γιουρόπα Λιγκ

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ για την ανατροπή

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θέλουν μόνο τη νίκη στα σημερινά παιχνίδια τους για τα play off του Europa League και του Conference league για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή πορεία τους. Και οι δύο ηττήθηκαν με 1 γκολ διαφορά στα πρώτα ματς.

O Ολυμπιακός έχασε με 2-1 από την Αταλάντα και ο ΠΑΟΚ με 1-0 από τη Μίντιλαντ. Για να προκριθούν στη φάση των «16» χρειάζονται νίκη με 2 γκολ διαφορά. Σε περίπτωση που κερδίσουν με 1 γκολ διαφορά τότε η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Αταλάντα για το Europa League αρχίζει στις 19:45 αρχίζει στο Καραϊσκάκη.

Η σέντρα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ για το Conference League γίνεται στις 22:00.

Με τα ίδια όπλα για την ανατροπή

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19.45, Cosmote) την Αταλάντα, στην ρεβάνς της ήττας του με 2-1 στην Ιταλία, με στόχο να πετύχει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και να προκριθεί στους “16” του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει τα σχέδιά του σε σχέση με το πρώτο ματς, παρουσιάζοντας έναν ανάλογο σχηματισμό, με μοναδική διαφοροποίηση πιθανότατα στο κέντρο, με τον Μαντί Καμαρά να είναι δίπλα στον Εμβιλά.

Συγκεκριμένα, ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σισέ στο κέντρο της άμυνας, με Ρέαμπτσιου και Λαλά στα άκρα.

Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά, περιφερειακά ο Αγκιμπού με τον Μασούρα ή τον Ονιεκούρου και στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο.

Πανίσχυρος στην έδρα του το τελευταίο τρίμηνο

8 νίκες και μόλις 2 ισοπαλίες είναι ο εντός έδρας απολογισμός του ΠΑΟΚ στο τελευταίο τρίμηνο ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Σε νοκ άουτ παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ουντινέζε, Μπενφίκα και Σάλκε. Το Σαββατοκύριακο, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Άρη και συμπλήρωσε 180 λεπτά χωρίς γκολ, ενώ η Μίντιλαντ έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας με εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Άλμποργκ. 0 νίκες , 1 ισοπαλία και 5 ήττες είναι ο απολογισμός της σε επαναληπτικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ σε 5 εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, η Μίντιλαντ έχει σκοράρει μόλις 3 γκολ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 επιλογές για τον αγώνα, μεταξύ άλλων για το Goal/No Goal, το Over/Under, την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση αλλά και ειδικές επιλογές.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ – Τσόλακ. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Ολαφσον – Παουλίνιο, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο – Αντερσον, Εβάντερ, Ονιεντίκα, Ντιρ – Ισακσεν, Σίστο, Μπρουμάδο.

Δημοφιλή

To Top