ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε τώρα δεν δικαίωσε την έδρα της η Γιουνάϊτεντ

Μία από τα… ίδια ήταν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο σημερινός αγώνας με τη Σαουθάμπτον στο «Ολντ Τράφορντ», με τον οποίο «άνοιξε» η αυλαία της 25ης ημέρας στην Premier League. Μετά την ισοπαλία με την ουραγό Μπέρνλι ακολούθησε άλλη μία, με το ίδιο σκορ (1-1) και πανομοιότυπο τρόπο.

Το πρόβλημα για άλλη μια φορά εντοπίστηκε στο σκοράρισμα, αφού παρά τη δημιουργία αρκετών ευκαιριών οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έμειναν για τρίτη συνεχή συνάντηση χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (δεύτερη στο πρωτάθλημα).

Το «διαζύγιο» του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα γκολ κοστίζει πολύ στην ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ, καθώς ο Πορτογάλος σταρ έμεινε μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα για έκτο συνεχή αγώνα, αν και απέναντι στους «Άγιους» σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 7ο λεπτό ο CR7 πέρασε και τον Φόρστερ αλλά ο Περό έκανε σωτήριο τάκλιν στη γραμμή. Το σκορ στο «Θέατρο των Ονείρων» άνοιξε στο 21΄, όταν ο Μπρούνο Φερνάντες βρήκε τον Ράσφορντ κι εκείνος έδωσε στον Σάντσο για το 1-0.

Η Σαουθάμπτον ισοφάρισε με την πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 48ο λεπτό ο Ελιονούσι βρήκε με κάθετη πάσα τον Άνταμς κι αυτός πλάσαρε τον Ντε Χέα για το 1-1.

Δημοφιλή

To Top