bet

Με μια ματιά: Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εισερχόμαστε στην περίοδο που όλες οι μεταγραφικές επενδύσεις της Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζονται να «κεφαλαιοποιηθούν» σε μεμονωμένα παιχνίδια. Αποψινός αντίπαλος του γαλλικού συλλόγου στην φάση των «16», η ομάδα σύμβολο του Τσάμπιονς Λιγκ και πολυνίκης της διοργάνωσης, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λιονέλ Μέσι αποκτήθηκε από την Παρί για αγώνες σαν τον σημερινό, όπως βεβαίως και ο Σέρχιο Ράμος ο οποίος αν ήταν υγιής θα έπαιζε απόψε κόντρα στην ομάδα με την οποία πέρασε τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του. Σέντρα στο «Παρκ ντε Πρενς» στις 22:00.

Από διαφορετικές αφετηρίες

Ο βασικός στόχος της Παρί επιτεύχθηκε με πρόκριση από τον όμιλο, όμως οι εμφανίσεις της δεν ήταν πειστικές σε κανένα σημείο της πρώτης φάσης. Ο Λιονέλ Μέσι έχει προσφέρει μερικές μαγικές στιγμές στην ομάδα όμως δεν έχει την αντίστοιχη επίδραση στο παιχνίδι της όπως αυτήν που είχε στην Μπαρτσελόνα. Η «Βασίλισσα» από τη δική της πλευρά πέρασε με 5 νίκες και την μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων ετών, δηλαδή την εντός έδρας ήττα στο Μπερναμπέου από την Σερίφ. Στην Ισπανία εντυπωσιάζει έχοντας αγκαλιάσει το πρωτάθλημα ενώ επιπρόσθετο «αλατοπίπερο» στην αναμέτρηση προσφέρει η φημολογούμενη συμφωνία του Κιλιάν Εμπαπέ με την Ρεάλ για το καλοκαίρι. Ο Λιονέλ Μέσι σκοράρε και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια του ομίλου, ενώ η Παρί έβρισκε δίχτυα σε όλα τα εντός μέχρι το 10ο λεπτό. Στα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης η ομάδα του Ποτσετίνο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Η Ρεάλ βρήκε δίχτυα και στα δύο ημίχρονα των αγώνων της σε 4/6 φετινά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει αποτελέσματα στο Under 2,5. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος επιλογών με ειδικές αγορές λεπτών και ημιχρόνου, επιλογές για σκόρερ, Οver/Under και Goal / No Goal.

Ποιοι αναμένεται να αγωνιστούν

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες – Ντανίλο, Παρέδες, Βεράτι – Ντι Μαρία, Μέσι, Εμπαπέ. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ασένσιο, Μπενζεμά (Μπέιλ), Βινίσιους

Δημοφιλή

To Top