Κύπελλο Ιταλίας

Μίλαν – Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας

Οι δύο μεγάλες αντίπαλοι του Μιλάνου βρίσκονται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα βλέποντας τη Νάπολι να ανεβαίνει στην κορυφή της Σέριε Α. Στις τελευταίες αναμετρήσεις, Μίλαν και Ίντερ προβληματίζουν με την απόδοσή τους και αδυνατούν να καθαρίσουν ακόμα και τα θεωρητικά βατά παιχνίδια. Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασύνταξη, βελτίωση της ψυχολογίας και προφανώς την διεκδίκηση ενός τροπαίου. Στη διοργάνωση, ισχύει ακόμη ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ αποτελώντας μια ισχυρή παράμετρο του αγώνα.

Η Μίλαν, σε 7 από τις 8 περιπτώσεις που έχει αντιμετωπίσει την Ίντερ σε επίπεδο Κυπέλλου, Σούπερ Καπ και Τσάμπιονς Λιγκ είναι αήττητη με 4 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Απόψε είναι τυπικά γηπεδούχος και 10/14 παιχνίδια έχουν πάει στο No Goal ενώ η Ίντερ μετρά 4 διαδοχικούς αποκλεισμούς στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος προσφορών για την ομάδα που θα προκριθεί, τον ακριβή αριθμό των γκολ, το Over/Under αλλά και συνδυαστικές επιλογές. Στην πρόσφατη αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα, η Μίλαν είχε νικήσει με 2-1 χάρη σε 2 γκολ του Ολιβιέ Ζιρού.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν – Φλορέντσι, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ – Μπενασέρ, Κεσί – Μεσίας, Κρούνιτς, Λεάο – Ζιρού. ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Λ. Μαρτίνες.

 

Δημοφιλή

To Top